Prijzen

De prijzen van glazenwasser online:

Bij de eerste bestelling geldt altijd de introductieprijs, deze wordt automatisch ingevoerd.

 

Maak gebruik van onze introductieprijzen

De eerste keer dat u een glazenwasser online bij ons boekt, krijgt u van ons een scherpe introductieprijs. Zie hierboven de introductieprijzen voor een tussenwoning, hoekwoning en vrijstaande woning. Deze introductieprijzen gelden voor alle ramen aan de buitenkant van uw huis.

Dakkapellen worden ter plaatse bekeken of de ramen op een veilige manier gewassen kunnen worden. Wilt u graag tegen meerprijs uw dakgoot schoon hebben, is dit mogelijk. Mocht u vragen hebben over de prijzen of mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via info@glazenwasser-online.nl of 053 – 434 04 04.

Scherp gecalculeerde glazenwasser prijzen

Nadat uw ramen gewassen zijn voor introductieprijzen, worden de prijzen precies gecalculeerd naar uw woning. U betaald dus nooit een standaard bedrag maar altijd een scherp gecalculeerde prijs. Als u na de eerste bestelling opnieuw uw ramen gedaan wilt hebben kunt u inloggen op de site.

Op uw account komt dan een weergave van uw persoonlijke prijs. Deze kan zowel hoger (denkt u aan een villa) of lager uitvallen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de ramen. Woont u in een flat, duplexwoning of heeft u een bedrijf/kantoorpand en wilt u gebruik maken van onze glasbewassing, kunt u contact opnemen via info@glazenwasser-online.nl of 053 – 434 04 04 en dan maken wij een prijsopgave voor uw woning of pand.