Prijzen

De prijzen van glazenwasser online:

Bij de eerste bestelling geldt altijd de introductieprijs, deze wordt automatisch ingevoerd.

 

Maak gebruik van onze introductieprijzen

De eerste keer dat je een glazenwasser online bij ons boekt, krijg je van ons een scherpe introductieprijs. Zie hierboven de introductieprijzen voor een tussenwoning, hoekwoning en vrijstaande woning. Deze introductieprijzen gelden voor alle ramen aan de buitenkant van het huis.

Dakkapellen worden ter plaatse bekeken of de ramen op een veilige manier gewassen kunnen worden. Wil je graag tegen meerprijs uw dakgoot schoon hebben, is dit mogelijk. Mocht je vragen hebben over de prijzen of mogelijkheden kun je vrijblijvend contact opnemen met ons via info@glazenwasser-online.nl of 053 – 434 04 04.

Scherp gecalculeerde glazenwasser prijzen

Nadat de ramen gewassen zijn voor introductieprijzen, worden de prijzen precies gecalculeerd naar de woning. Je betaalt dus nooit een standaard bedrag maar altijd een scherp gecalculeerde prijs. Als je na de eerste bestelling opnieuw je ramen gedaan wilt hebben kun je inloggen op de site.

Op je account komt dan een weergave van de persoonlijke prijs. Deze kan zowel hoger (denk aan een villa) of lager uitvallen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de ramen. Woon je in een flat, duplexwoning of heb je een bedrijf/kantoorpand en wil je gebruik maken van onze glasbewassing, kun je contact opnemen via info@glazenwasser-online.nl of 053 – 434 04 04 en dan maken wij een prijsopgave voor de woning of pand.