Ramen wassen met ui

ramen wassen ui

Je ramen wassen met een ui?

Wellicht heb je er al een keer van gehoord…je ramen wassen met een ui! Ramen wassen zonder strepen is een vak apart (en nou net ons vak;)). Dankzij onze ervaring en kwaliteit is het voor ons al niet zo´n grote opgave meer om zonder strepen te gaan ramen wassen. Online kom je echter wel allerlei tips tegen die je kunnen helpen om zelf je ramen beter te wassen. Of die tips echt werken is niet echt zeker, sommige mensen hebben er wat aan, anderen niet. Zo wordt er geschreven over een stuk krant wat zou kunnen helpen tegen strepen of schoonmaakazijn in je sop voordat je begint met wassen. Eén van die vele tips is een ui gebruiken. Nu hoef je niet met die ui je hele raam te gaan “wassen”. Je snijdt de ui namelijk in stukken en voegt die vervolgens toe aan het water waarmee je gaat ramen wassen. Je hebt dus nog steeds een emmer, inwasser (dat is die met het vachtje erom;)) en trekker nodig.

Werkt het?

Werkt het ramen wassen met een ui in het water nu echt? Voor het resultaat is het helaas geen wondermiddel; dit ligt nog steeds vooral aan je eigen kunsten. Ramen wassen met ui is geen garantie op streeploze ramen. Jarenlange ervaring is een beter middel voor ramen zonder strepen. Onze glazenwassers kunnen wassen met slechtst water, meestal voegen zij echter ook nog wat zeep toe om vettige vervuiling te kunnen verwijderen.

Heb jij het zelf wel eens geprobeerd; je ramen wassen met ui? Dan zijn we heel benieuwd of je verschil hebt gemerkt. Je kunt het ons laten weten via Facebook! Heb je geen tijd om dit uit te proberen, dan willen onze glazenwassers je graag helpen om de ramen te wassen met water en zeep. Maak hiervoor online je afpraak en plan zelf in wanneer de glazenwasser bij jou langs kan komen. Nadat je een afspraak datum hebt gekozen kun je direct met iDeal betalen. Mocht je verdere vragen hebben, kun je vrijblijvend contact op nemen via info@manonh2.sg-host.com/nieuw of via 053 – 434 04 04. Ook kun je gebruik maken van ons contactformulier. Graag tot ziens!

Fototip: maak een foto van een raam die zonder ui is gewassen en een foto van een raam die met ui is gewassen, hierdoor is het verschil makkelijker te vergelijken.